Tratat de dreptul muncii. Editia a VII-a (Alexandru Ticlea), Legislatie. Doctrina. Jurisprudenta

Tratat de dreptul muncii. Editia a VII-a (Alexandru Ticlea), Legislatie. Doctrina. Jurisprudenta
-15%
Preț: 102,00 lei
120,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Elaborarea si publicarea prezentei editii (a VII-a) a tratatului au fost determinate, in special, de implicatiile pe care le are noul Cod de procedura civila– Legea nr. 134/2010 asupra DREPTULUI MUNCII. In temeiul sau a fost republicata Legea dialogului social nr. 62/2011, iar Codul muncii a suferit unele modificari. Incercarea medierii conflictelor (litigiilor) de munca devine obligatorie de la 1 august 2013, iar de la 15 februarie a.c. calea extraordinara de atac– recursul– a fost inlocuita cu apelul– cale devolutiva de atac.

Oferim astfel, cu maxima operativitate, acelasi instrument de studiu si de lucru, tuturor celor interesati, studenti, masteranzi, doctoranzi, cercetatori, teoreticieni si practicieni.Data aparitiei: Iunie 2013
Format: Academic
Pagini: 1048

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.