MG NET DISTRIBUTION SRL ofera servicii in domeniul vanzarii si distributiei de carte si manual scolare. Cu o experienta de peste 8 ani in acest domeniu, ne-am creat legaturi stranse cu principalii furnizori, atat edituri cat si en-grossisti, legaturi ce se reflecta in profesionalismul cu care sunt onorate comenzile plasate prin intermediul siteului UniversulCartii.ro.

 

Pot fi comandate peste 17.000 de titluri din cele mai variate domenii: drept, economie, sociologie, comunicare, literatura, carte motivationala, carte scolara etc. Ne facem o datorie din a informa clientii nostri despre cele mai noi aparitii in domeniu, de a urmari si oferi ceea ce isi doresc acestia.

Pentru a pastra o legatura cat mai stransa cu clientii si membrii site-ului, echipa UniversulCartii.ro poate fi contactata 24/7 prin e-mail la adresa office[at]universulcartii[punct]ro.

Pentru a simplifica procesul de comanda si a-l apropia cat mai mult de dorintele si nevoile clientilor nostri, am creat parteneriate cu companii de curierat rapid pentru o livrare cat mai prompta a comenzilor. Astfel, coletele pot fi livrate direct clientilor nostri fara a mai fi nevoie ca ei sa se deplaseze la oficiul postal.

Alaturi de serviciile de distributie de carte incercam sa reunim cu adevarat iubitorii cartii prin servicii si programe dedicate.

De asemenea putem fi contactati telefonic la 0726.173.539 . sau 0314.259.132