Mama si copilul - editia a VI-a revizuita

Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum,, Mama si copilul" poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate. Numai prin simpla trecere in revista a sumarului, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului - de la nastere pana la adolescenta. Fata de editiile anterioare, s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social.

Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului.

Fata de editiile anterioare s-a adaugat capitolul 8. Sa se previna! Este cel mai bine

 

 

- Copilul are nevoie de dragoste. Relatia mama-copil-tata
- Examene preventive. Orice copil are nevoie de medic
- Vaccinarile
- Crestere. Dezvoltare. Evaluari
- Cateva sublinieri despre alimentatie
- Profilaxia rahitismului
- Prevenirea anemiilor carentiale
- Aprecierea dezvoltarii neuropsihice la copilul intre 0 si 3 ani

Cuprins

 

 

Sarcina si nasterea
Nou-nascutul (0-28 zile)
Sugarul (de la 1 luna la 12 luni)
Copilul de la 1 la 6 ani
Retete culinare
Scolarul mic. Adolescentul
Copilul bolnav
Se previne! Este cel mai bine.
Bibliografie selectiva
Index
Nota autorului

Cartea Mama si copilul, prezentari in site-urile de specialitate

Site sarcina-si-nasterea. ro

 

Cartea "Mama si copilul" este foarte cunoscuta si apreciata de mame si gravide, poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate. Cumpara acum Cartea Mama si copilul editia revizuita. Daca esti insarcinata sau ai copil micnu ar trebui sa iti lipseasaca din biblioteca cartea Mama si copilul. Cand parintii doresc un copil, ei trebuie sa-si planuiasca o sarcina, luand precautiile pentru asigurarea unei nasteri normale. Sarcina, nasterea si unele complicatii modifica total viata de familie. Daca se hotarasc sa aduca pe lume o noua vietate, ei sunt datori sa ofere cele mai bune sanse pentru o dezvoltare psihica si corporala cat mai buna. In aceasta hotarare isi au locul, pe langa starea de sanatate a celor doi parteneri, toate problemele de relatii familiale in cadrul casatoriei (legitimitate, armonie, meserie, resurse financiare). Un rol esential il are dorinta ambilor parinti de a avea copii. Copilul nu constituie o solutie de rezolvare a unor situatii grele ci, dimpotriva, eforturi si complicatii. Copilul are dreptul neconditionat la dragoste si la asigurarea ingrijirilor de la mama si de la tata. Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum "Mama si copilul" poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate. Numai prin simpla trecere in revista a sumarului cartii mama si copilul, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului - de la nastere pana la adolescenta. Fata de editiile anterioare, s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social. Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului. Sursa: http://www. sarcina-nasterea. ro/despre-sarcina/mama-si-copilul. html#ixzz1bKkFksir

 

mama_si_copilul_capraru_medicala.jpg

buton_cumpara_cartea.jpg