Teste de evaluare pentru pregatirea evaluarii nationale, clasa a IV-a - PIRLS si TIMSS (Alina Anton-Pop)

Teste de evaluare pentru pregatirea evaluarii nationale, clasa a IV-a - PIRLS si TIMSS (Alina Anton-Pop)
PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Editura Didactica si Pedagogica a lansat de curand o noua colectie intitulata „Evaluare”. In cadrul acestei colectii vor fi publicate lucrari destinate pregatirii elevilor care participa la evaluarile si examenele nationale.

Lucrarea de fata, prima de acest gen a editurii, destinata pregatirii pentru participarea la probele de Evaluare la finalul clasei a IV-a, este inedita din doua puncte de vedere:

– continutul, forma si prezentarea care beneficiaza de o grafica generoasa;

– se adreseaza in egala masura elevilor, cadrelor didactice si parintilor.

Elementul de noutate al lucrarii de fata este dat, printre altele, de faptul ca elevul este indrumat cum sa se autoevalueze (traseul grafic al autoevaluarii este sugestiv in acest sens), sa identifice si sa constientizeze ce competente mai are de atins. De asemenea, parintele si cadrul didactic pot sa verifice care este nivelul de pregatire al elevului si ce mai are acesta de  remediat. In cazul cadrelor didactice li se ofera o modalitate de evaluare si de interpretare a rezultatelor testelor propuse.

Testele cuprinse in volum sunt realizate in conformitate cu modelul celor elaborate de Centrul de Evaluare si Examinare si sunt in concordanta cu programele scolare aprobate de Ministerul Educatiei Nationale.

In proiectarea design-ului testelor s-a tinut cont de modelul evaluarilor inter-nationale PIRLS si TIMSS precum si de fundamentele teoretice stabilite prin lucrarea Ghid de evaluare a performantelor scolare la finalul clasei a IV-a.

Recomand acest volum ca un instrument de lucru util pentru elevii din clasa a IV-a, parinti si cadre didactice. Tuturor le dorim spor in rezolvarea testelor si mult succes la evaluarea nationala!

                                                                                                                  prof. univ. dr. Marin Manolescu


Autor: Alina Anton-Pop, Monica Margarit-Baraitaru
Anul aparitiei: 2017
Format: 29, 5X21 cm
Nr. pagini: 136

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0727 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.