Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII

PRP: 14,80 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 13,32 lei
Diferență: 1,48 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: A Manailescu
Editura: DIDACTICA SI PEDAGOGICA
Anul publicării: 2009
DESCRIERE
Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII.
Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X– XII si scolilor profesionale, anii I– IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folositeîn laboratorul de cofetarie– patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folositeîn cofetarie– patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor,înghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impuneîn atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobândirea competentelor profesionaleîntr-un mod atractiv si practic.
Autori: A. Manailescu, G. Pantu
Anul publicarii: 2009
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folositeîn laboratorul de cofetarie– patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folositeîn cofetarie– patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor,înghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impuneîn atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobândirea competentelor profesionaleîntr-un mod atractiv si practic.
Autori: A. Manailescu, G. Pantu
Anul publicarii: 2009
OPINIA CITITORILOR