Sistemul Tao Universal

Sistemul Tao Universal
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 52
Format: 14.5x20.5cm

DESCRIERE

Sistemul Tao Universal - Mantak Chia. Sistemul Tao Universal.

În această carte veţi găsi toate informaţiile necesare pentru a începe aplicarea practicilor taoiste. Este foarte important să practicaţi perseverent! Puteţi împărţi practica în câteva secţiuni. Antrenamentul dumneavoastră trebuie să fie progresiv: după ce aţi stăpânit o secţiune - treceţi la următoarea. Urmăriţi să alocaţi cel puţin una sau două săptămâni practicii fiecărei secţiuni, urmând recomandările din această carte.
Reţineţi: este foarte important să relaxaţi coloana vertebrală înainte de a începe meditaţia. De aceea, întotdeauna trebuie să începeţi practica cu exerciţiile de încălzire Chi Kung.
Am divizat practica Orbitei Microcosmice în şapte etape: încălzirea sobei, conectarea la forţa Mamei Pământ, activarea planului uman superior (energiei Cosmice), deschiderea inimii, purificarea meridianului Funcţional şi conectarea celor trei Tan Tien-uri, purificarea meridianului Guvernor şi conectarea la Chi-ul Cerului, conectarea creştetului capului la centrul dintre sprâncene.
De asemenea, veţi găsi programe de nutriţie, activitate sexuală, relaxare şi descrierea tehnicilor de activare a centrilor energetici ai Orbitei Microcosmice, recomandate pentru un antrenament de o sută de zile.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.