Sisteme de transmitere a miscarii clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva

Sisteme de transmitere a miscarii clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva
-30%
Preț: 8,40 lei
12,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele

DESCRIERE

Sisteme de transmitere a miscarii clasa a XI-a, ruta directa, si clasa a XII-a, ruta progresiva, filiera tehnologica, profil Tehnic

Descriere: Lucrarea trateaza elementele specifice materiei: organe de masini si transmisii mecanice, in conformitate cu programa analitica in vigoare, pentru licee tehnologice, profil tehnic.
Abordarea temelor cuprinde factorii recomandati la realizarea procesului de formare a deprinderilor practice: obiective, continut, conditii materiale, metode didactice, metode si parametri de evaluare si autoevaluare. Fiecare capitol al manualului este tratat metodic, este bine organizat si ofera informatiile necesare elevului, intr-o maniera accesibila si usor de retinut. La finalul fiecarui capitol se gaseste un rezumat al materiei parcurse, alaturi de probleme si exercitii ce pot fi folosite pentru o mai buna intelegere si retinere a materiei. Bibliografia aleasa permite elevilor initierea studiului individual.
Bine sustinut din punctul de vedere al imaginilor cuprinse si al problemelor tratate, manualul constituie un element indispensabil in obtinerea unei educatii tehnice complete in domeniul sistemelor de transmitere a miscarii.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1045 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.