Sa dezlegam tainele comunicarii pentru clasa a II-a, semestrul 2. L2i2 - Autori, Carmen Iordachescu si Dana Dogaru

Sa dezlegam tainele comunicarii pentru clasa a II-a, semestrul 2. L2i2 - Autori, Carmen Iordachescu si Dana Dogaru
-25%
Preț: 9,00 lei
12,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Sa dezlegam tainele comunicarii pentru clasa a II-a.
 
Colectia bine-cunoscuta continua cu Sa dezlegam tainele comunicarii. Clasa a II-a.
 
Realizata conform noii programe, aprobata prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013, lucrarea aplica viziunea interdisciplinara integrata, cu accent pe comunicare. Aceasta urmareste succesiunea temelor din manualul de Comunicare in limba romana. Clasa a II-a – Partea a II-a.
 
Intelegerea textelor literare si aprofundarea notiunilor invatate se realizeaza prin modalitati atractive si antrenante: dramatizari, dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodata Clubul de lectura propune frumoase texte, alese pentru ca elevii sa descopere placerea si utilitatea lecturii.
 
Varietatea exercitiilor si a rubricilor propuse – pe teme familiare copiilor – ii ajuta pe elevi in dobandirea competentelor de comunicare, de receptare corecta a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisa a cuvintelor si exprimarea adecvata in situatii concrete de comunicare, precum si in redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.


Autor: Carmen Iordachescu, Dana Dogaru
Anul aparitiei: 2016
Format 20. 5X26 cm
Nr. pagini: 80

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0833 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.