Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international

Preț: 436,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Stavrositu Stere
ISBN: 973-0-03438-9
Editura: ARTA SERVICIILOR IN TURISM
Pagini: 1123
DESCRIERE
Retetar de preparate culinare . Produse de cofetarie patisserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international - Stavrositu Stere. Retetar de preparate culinare.
Important in aceasta lucrare sunt capitolele dezvoltate in prima parte, care sunt descries in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare organoleptic, fizco-chimic, tehnici de prelucrare si trenformari in procesul termic. Siccesiv, dar intr-o logistica gastronomica sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii a fiecarei retete, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii. De asemenea, se remarca in lucrare capitolele cu preparate vegetariene care sunt solicitate de consumatori ( turisti), precum si o importanta deosebita il are si capitolul ,, Alimentatie dietetica-, in care se regasesc alimentele si preparatele recomandate pe diete. O importanta activitate intructiva este prezentata in lucrare ,, Arta servirii in restaurante-, in care sunt consemnate formele, metodele si sistemele de prezentare - servire a preparatelor si bauturilor la masa consumatorilor. Fotografiile din lucrare complecteaza aspectul estetic si modul armonios al montarii preparatelor pe farfurie, platou, pentru prezentare si servire, ajutandu-l pe specialist, daornic de ,,NOU- sa-si imbunatateasca cunostintele gastronomice la standarde internationale. In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica-, debutantii so profesionisti din domeniul ,, Artei culinare-, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei. Contine 24 Planse color- 175 Foto; preparate culinare, cofetarie, servire.
Important in aceasta lucrare sunt capitolele dezvoltate in prima parte, care sunt descries in detaliu, alimentele de origine vegetala si animala, caracteristici de prezentare organoleptic, fizco-chimic, tehnici de prelucrare si trenformari in procesul termic. Siccesiv, dar intr-o logistica gastronomica sunt prezentate preparatele culinare de cofetarie-patiserie, prin retete si tehnologii cu valorile nutritive si kcalorii a fiecarei retete, important in acest sens la informarea consumatorilor prin consemnarea acestora in listele meniu ale unitatii. De asemenea, se remarca in lucrare capitolele cu preparate vegetariene care sunt solicitate de consumatori ( turisti), precum si o importanta deosebita il are si capitolul ,, Alimentatie dietetica-, in care se regasesc alimentele si preparatele recomandate pe diete. O importanta activitate intructiva este prezentata in lucrare ,, Arta servirii in restaurante-, in care sunt consemnate formele, metodele si sistemele de prezentare - servire a preparatelor si bauturilor la masa consumatorilor. Fotografiile din lucrare complecteaza aspectul estetic si modul armonios al montarii preparatelor pe farfurie, platou, pentru prezentare si servire, ajutandu-l pe specialist, daornic de ,,NOU- sa-si imbunatateasca cunostintele gastronomice la standarde internationale. In aceasta ,, Enciclopedie gastronomica-, debutantii so profesionisti din domeniul ,, Artei culinare-, vor putea gasi un instrument pretios de lucru, ce va putea face posibila adaptarea la noile tendinte moderne ale gastronomiei. Contine 24 Planse color- 175 Foto; preparate culinare, cofetarie, servire.
Transport in Bucuresti
-Edituri
-Top 10
-Cărţi noi
-- 69,99 lei
- 59,99 lei
- 89,99 lei
Promoţii
-- 15,29 leiPRP: 17,99 lei
- 11,04 leiPRP: 12,99 lei
- 11,04 leiPRP: 12,99 lei
OPINIA CITITORILOR