Parintele Adrian Fageteanu. Viata mea. Marturia mea

Parintele Adrian Fageteanu. Viata mea. Marturia mea
-10%
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie

DESCRIERE

Trãim in vremuri in care... Stiti mai bine!

Trãim in vremurile tiraniei lui antihrist. N-a inceput de-acuma. A inceput in faze mici. Prima datã, cand Lucifer s-a rãsculat impotriva lui Dumnezeu din mandrie, nu din alte motive. A vrut sã fie nu ca Dumnezeu, ci mai sus ca Dumnezeu. A vrut sã fie mai liber decat a dat Dumnezeu libertatea. Dumnezeu a spus cã cine cunoaste adevãrul va fi liber. El a vrut libertate absolutã, sã nu restrangã Dumnezeu nici din ce pom sã mãnance. Cã Dumnezeu, inainte de a da cele zece porunci, a dat si porunca restrangerii unei libertãti absolute. Or, Lucifer a vrut libertate absolutã, sã nu asculte de Dumnezeu. Dumnezeu de la inceput a spus [omului]: 'Din toate roadele pomilor gustati, numai din cel al cunoasterii binelui si rãului - si rãului! -, nu!' Or, el nu poate suporta asta, antihristul, sã fie restransã libertatea absolutã. Un contemporan de-al nostru, pe care-l iubiti foarte mult - el spune cã-l iubiti, eu nu stiu! El spune cã-l iubiti, dovadã cã l-ati votat, spune: 'Eu vreau libertate absolutã! Cand fac parada homosexualilor, sã nu vie nici Dumnezeu, nici Biserica, nici nimeni sã mã opreascã sã fac parada homosexualilor!'

Prima datã, v-am spus si repet, Lucifer s-a sculat numai cu ceata lui, a doua ceatã, impotriva lui Dumnezeu. A doua oarã, s-a aliat cu oamenii care au fãcut turnul Babel. Turnul Babel: impotriva lui Dumnezeu, peste tronul lui Dumnezeu! Intai au pus piatrã peste piatrã, pe urmã cãrãmizi peste cãrãmizi, sã treacã mai sus de tronul lui Dumnezeu! Si ei au dorit acelasi lucru: libertate absolutã. Urmasii lor, in revolutia francezã, au strigat: Noi vrem libertate absolutã - deci,écrasez! Striviti-L, distrugeti-L pe infamul Dumnezeu, Care spune: Nu minti! Nu desfrana! Nu ucide! Nu! Nu! Nu!

Format 11x18 cm
192 pagini

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0972 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.