Metode interactive de grup - ghid metodic

Metode interactive de grup  - ghid metodic
ISBN: (10) 973-8904-26
Editura:
Pagini: 425
Categoria: Carti diverse
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Metode interactive de grup - ghid metodic

Prezentare:

Invatarea, ca proces, este abordata diferit in psihologie si in stiintele educatiei. Una urmareste explicarea particularitatilor umane si mecanismul achizitionarii cunostintelor, iar alta se preocupa de identificarea metodologiilor care pot facilita producerea acestui proces.
Exista multe metode prin care copiii pot invata ori exersa concepte sau deprinderi. In acest sens, este foarte important demersul pe care educatoarea sau parintele il poate initia in directia stimularii interesului copilului pentru cunoastere, al interesului pentru a cauta informatia necesara si pentru a o utiliza in contexte variate, al interesului pentru rezolvarea de probleme etc., prin planificarea si organizarea unor activitati cu acest scop.
Lucrarea “Metode interactive de grup”, prezinta un set de metode active si o serie de exemple de jocuri si activitatii desfasurate de educatoare, cu intentia, declarata, a stimularii invatarii si dezvoltarii personale inca de la varstele timpurii.

OPINIA CITITORILOR

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Acum am facut cursul " Metode interactive de grup " . A fost o minune. Am fost incantata, merita sa luati si cartea pentru ca aveti ce studia , schimba atmosfera la grupa.E ceva deosebit, copiilor le place si mie de asemenea
Created in 0.0705 sec