Matematica pentru clasele III-IV. Tipuri de probleme. Metode de rezolvare. Teste de selectie

Matematica pentru clasele III-IV. Tipuri de probleme. Metode de rezolvare. Teste de selectie
-25%
Preț: 9,00 lei
12,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 160
Format: 14,5 X 20,5 cm, mono
Categoria: Clasa a III-a

DESCRIERE

Elaborarea culegerii "Matematica pentru clasele III-IV. Tipuri de probleme. Metode de rezolvare. Teste de selectie", avand ca autori cadre didactice cu experienta in predare, reprezinta o activitate semnificativa, care isi propune formarea deprinderilor de rezolvare a unor tipuri de probleme in care apar notiuni de aritmetica adresate elevilor din ciclul primar.

Dispunand de o vasta experienta la catedra, prestigiosul colectiv al autorilor reuseste sa prezinte principalele metode pentru rezolvarea unor tipuri de probleme adresate elevilor din clasele mentionate, printre care amintim metodele: figurativa, a reducerii la unitate, a mersului invers, a presupunerii, a comparatiei. De asemenea mai apar probleme de eliminare prin inlocuire, evaluarea prin recuperarea unei diferente, probleme de numeratie si probleme de miscare. Foarte instructive sunt testele de selectie pentru clasa a V-a.


Autori: T. Stefanica, M. Dudau, M. Oanea, R. Stefanica, F. Dudau, D. Oanea
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 160

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1138 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.