Lucrator in mecanica fina
19,20 lei
PRP: 24,00 lei

Lucrator in mecanica fina

Lucrator in mecanica fina
PRP: 24,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 19,20 lei
Diferență: 4,80 lei
Disponibilitate: IN STOC
Timp estimat de procesare: 1 zi lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele

DESCRIERE

Lucrator in mecanica fina. Lucrarea este structurata pe baza planurilor si a programelor pentru disciplinele de specialitate tehnica cu continut de mecanica fina si este conceputa in acord cu obiectivele si metodologia Programului PHARE, astfel ca la terminarea liceului tehnologic diploma sa-i confere absolventului dreptul de a exercita meseria pentru care s-a pregatit.
Lucrarea contine trei module de baza: Documentatia tehnica, Organe de masini si Tehnologia mecanicii fine; este destinata instruirii resurselor umane ce se realizeaza pe categorii profesionale, prin reteaua de invatamant existenta in Romania, parcurgandu-se curriculumul scolar la nivelul standardelor de pregatire din tarile Comunitatii Europene. Abordarea temelor cuprinde factorii care concura la realizarea procesului de formare a deprinderilor practice: obiective, continut, conditii materiale, metode didactice, metode si parametri de evaluare si autoevaluare.
Caracteristicile continuturilor lucrarii:
- tratarea subiectelor intr-o viziune stiintifica, pe baza conceptelor operationale referitoare la procesul de masurare, etaloane, mijloace de masurare (marimi geometrice - lungime, unghi plan, parametrii suprafetelor, marimi mecanice - mase, forte, presiuni, timp, marimi cinematice - viteza, turatie - acceleratie, debit, marimi termice, fizico-chimice, electrice);
- grad inalt de esentializare, prin selectia notiunilor, astfel ca acestea sa constituie un punct de plecare pentru alte no?iuni de tehnica masurarii, dar si pentru alte fenomene legate de viata;
-tratarea notiunilor in mod logic, acestea fiind elaborate gradat si insotite, la fiecare parte importanta, de aplicatii experimentale (lucrari de laborator). Laboratoarele de metrologie asigura astfel continuitatea instruirii resurselor umane proprii ?i actualizeaz? informatiile referitoare la calificarile, instruirea si experienta personalului tehnic.
    Dimensiuni: 210 x 280 mm
Numar de pagini: modul I - 80; modul II - 80; modul III - 100

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1126 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.