Alimentatie publica. Manual cls a X-a SAM

Alimentatie publica. Manual cls a X-a SAM
PRP: 18,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 14,40 lei
Diferență: 3,60 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele

DESCRIERE

Lucrarea este destinata elevilor care opteaza pentru calificarea profesionala"Lucrator in alimentatie" si imbina, intr-un tot unitar, problemele teoretice cu o gama variata de activitati practice, in masura sa asigure atat insusirea eficienta a cunostintelor, cat si formarea unor priceperi si deprinderi adecvate, necesare obtinerii calificarii profesionale de lucrator in alimentatie.

Astfel, pornind de la programa, nivelul de dezvoltare al elevilor, competentele prevazute in standardele nationale pentru pregatirea profesionala in domeniul turismului si alimentatiei publice, in elaborarea manualului s-a urmarit, pe de o parte, asigurarea invatarii centrate pe elev si, pe de alta parte, formarea complexa a acestora, in vederea integrarii cat mai rapide a acestora pe piata fortei de munca.

In acest scop s-au folosit metode active/interactive, cum ar fi: invatarea prin descoperire, studiul de caz, invatarea prin cooperare, simularea, jocul de rol, exercitiul, observarea dirijata, realizarea de lucrari practice, intocmirea unor fise de lucru individual sau a unor fise de observare.

Prin modul de realizare a manualului s-a urmarit asigurarea unui grad de accesibilitate apropiat de nivelul de intelegere al elevilor, precum si prezentarea acestuia intr-o maniera cat mai atractiva. Pentru aceasta, informatia a fost structurata si prezentata cat mai sintetic, utilizand o serie de scheme, tabele, ilustratii, iar materialul informativ a fost completat cu Stiati ca, Lecturi s. a.

Totodata, pentru a raspunde nevoilor de a asigura o pregatire cat mai complexa si cat mai bine adaptata cerintelor integrarii pe piata fortei de munca, activitatile propuse in manual imbina munca individuala a elevilor cu cea in echipa, propun o serie de simulari ale activitatilor desfasurate in cadrul restaurantelor, precum si instrumentarul necesar gasirii unui loc de munca (intocmirea unui CV, scrisoare de prezentare, participarea la interviu, integrarea in colectiv etc.).    Autori: Stefania Mihai, Aurelia Turcescu, Valentina Capota, Florentina Costea, Carmen Veteanu
    Format: 210x280
    Numar de pagini: 280

Numar pagini: modul I - 40; modul II - 96; modul III - 32; modul IV - 32; modul V - 32; modul VI - 48

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0709 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.