Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN

Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 13,73 lei
18,30 lei (-24,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata completeaza seria auxiliarelor scolare de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII aparuta la Editura Niculescu, mizand pe aceeasi formula a parteneriatului elev-profesor, conditie a unui demers didactic complet si eficient.

Cartea cuprinde 40 de teste, elaborate in concordanta cu programele scolare asociate claselor V-VIII si cu programa pentru Evaluarea Nationala. Testelor li se asociaza sugestii pentru rezolvari complete, continutul si structurarea itemilor respectand formula subiectelor de examen.

Lucrarea constituie o excelenta modalitate de evaluare/autoevaluare, putand fi utilizata la simulari ale examenului scris, in pregatirea individuala sau de la clasa, dar si pentru pregatirea concursurilor sau olimpiadelor scolare.

Textele-suport variate, apartinand unor genuri si specii literare diverse, sugestiile de rezolvare complete, creative, fixeaza competentele-cheie in vederea sustinerii Evaluarii Nationale si contribuie la, jalonarea" unui parcurs riguros si totodata flexibil, adaptativ al elevului.


Autori: Cristian Ciocaniu, Alina Ene
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 235 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0677 sec