Ghidul Gastronomic al Romaniei. Bucataria Traditionala

PRP: 39,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,63 lei
Diferență: 9,87 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Ioan Salomie
Editura: HOUSE OF GUIDES
Anul publicării: 2010
DESCRIERE
Din cuprins:
Cuvant-inainte
Introducere
Hrana geto-dacilor si influentele asupra ei
Ce si cum mancau romanii
La portile Orientului
In loc de concluzii
Ardeal
Banat
Bucovina
Dobrogea
Maramures
Moldova
Muntenia
Oltenia
Bucate de post
Index de retete
Cuvant-inainte
Bucatarul fiind, citesc un interes orice carte de bucate imi cade in mana, totusi, cartile de bucate romanesti imi sunt cele mai dragi.
Cu drag,
Horia Virlan bucatar si iubitor de tot ce e romanesc.
Editia precedenta a Ghidului gastronimic al Romaniei a fost numita CEA MAI BUNA CARTE ROMANEASCA DE BUCATE publicata in 2009.
Titlul a fost acordat de membrii juriului prestigioasei competitii mondiale Gourmand World CookBook Awards 2009, care au desemnat cartea noastra drept castigatoare a
fazei nationale a categoriei Best Easy Recipes Book.
Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 173
Cuvant-inainte
Introducere
Hrana geto-dacilor si influentele asupra ei
Ce si cum mancau romanii
La portile Orientului
In loc de concluzii
Ardeal
Banat
Bucovina
Dobrogea
Maramures
Moldova
Muntenia
Oltenia
Bucate de post
Index de retete
Cuvant-inainte
Bucatarul fiind, citesc un interes orice carte de bucate imi cade in mana, totusi, cartile de bucate romanesti imi sunt cele mai dragi.
Cu drag,
Horia Virlan bucatar si iubitor de tot ce e romanesc.
Editia precedenta a Ghidului gastronimic al Romaniei a fost numita CEA MAI BUNA CARTE ROMANEASCA DE BUCATE publicata in 2009.
Titlul a fost acordat de membrii juriului prestigioasei competitii mondiale Gourmand World CookBook Awards 2009, care au desemnat cartea noastra drept castigatoare a
fazei nationale a categoriei Best Easy Recipes Book.
Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 173
OPINIA CITITORILOR