Famacopeea romana editia a X-a. Supliment 2004

Famacopeea romana editia a X-a. Supliment 2004
-10%
Preț: 36,86 lei
40,95 lei (-9,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Prezentare: Romania a aderat la Conventia privind elaborarea Farmacopeei Europene din cadrul Consiliului Europei si a devenit membru cu drepturi depline incepand din 24. 09. 2003. Suplimentul 2004 al Farmacopeei Romane editia a X-a, redactat si publicat de Agentia Nationala a Medicamentului, careia ii revine elaborarea Farmacopeei Romane si a Suplimentelor acesteia, cuprinde capitole generale, monografii individuale si generale, traduse si armonizate din Farmacopeea Europeana editia a 4-a si Addendumurile 4. 1, 4. 2, 4. 3, 4. 4, 4. 5, 4. 6, 4. 7 si 4. 8, precum si reactivii necesari determinarilor prevazute in respectivele texte. Trebuie mentionat, de asemenea, ca este posibil sa intervina anumite modificari in editiile si Addendumurile ulterioare ale Farmacopeei Europene, cu referire la textele traduse si cuprinse in acest supliment. In acest caz, se iau ca referinta textele din editia sau Addendumurile Farmacopeei Europene in vigoare. Suplimentul 2004 al Farmacopeei Romane editia a-X-a va intra in vigoare dupa ce va fi publicat si va abroga orice alte prevederi contrare din Farmacopeea Romana editia a-X-a si Suplimentele acesteia.

Cuprins: Prevederi generale. Monografii de forme farmaceutice. Texte revizuite: Din Farmacopeea Europeana editia a 4-a; Din Farmacopeea Romana editia a X-a. Texte suprimate: Din Farmacopeea Europeana editia a 4-a. Termeni standard romanesti. Index de reactivi. Index alfabetic.

Adresabilitate: Farmacisti, farmacologi, studenti.Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 313

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.