Eseuri de literatura romana, clasele X, XI, XII

Eseuri de literatura romana, clasele X, XI, XII
-23%
Preț: 18,48 lei
24,00 lei (-23%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Eseuri de literatura romana se adreseaza elevilor care studiaza aceasta disciplina obligatorie, indiferent de filiera si profil.

Lucrarea prezinta o serie de continuturi care se regasesc in programele scolare pentru clasele de liceu, dar si in cea pentru examenul national de bacalaureat, servind ca resurse informationale didactice pentru testele de evaluare curente si pentru subiectele de bacalaureat.

Astfel, fiecare eseu contine sugestii pentru incadrarea operei discutate intr-o tipologie sau intr-un curent literar, dar si pentru prezentarea avizata a tematicii ori a viziunii despre lume a autorului, precum si a profilului caracterologic al personajului central, acolo unde este cazul, fie ca e vorba de opere epice sau dramatice. Criteriul cronologic al cartii pune in lumina perioadele de istorie literara, curentele literare si evolutia speciilor literare.

Ca noutate absoluta, cartea prezinta, pentru conceptele operationale mai complexe, secvente explicative atasate imediat la sfarsitul eseurilor, ca anexe sau extrase de dictionar, fapt ce faciliteaza pregatirea de specialitate la un nivel superior.


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 296

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1097 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.