Dicţionar de drept civil de la A la Z

Dicţionar de drept civil de la A la Z
-10%
Preț: 99,00 lei
110,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 1008
Categoria: Civil

DESCRIERE

Dicţionar de drept civil de la A la Z - Mircea N. Costin, Călin M. Costin.

Lucrarea realizează o analiză amplă a conceptelor moderne ale dreptului civil, precum şi a numeroaselor expresii latine consacrate în terminologia dreptului. De asemenea, sunt explicaţi şi termeni relevanţi aparţinând dreptului familiei, dreptului proprietăţii intelectuale şi dreptului comercial. Faţă de ediţia anterioară, au fost introduşi şi definiţi aproximativ 150 de termeni şi expresii noi, iar o parte din cei existenţi au fost redefiniţi.

Elaborarea Dicţionarului s-a făcut pe baza legislaţiei, a lucrărilor teoretice de referinţă si a soluţiilor de principiu adoptate de jurisprudenţă, publicate până la data de 1 februarie 2007.

Dicţionarul de drept civil se adresează tuturor celor interesaţi de cunoaşterea şi perceperea corectă a noţiunilor dreptului civil, fie studenţi ai facultăţilor de drept, fie profesionişti ai teoriei şi practicii dreptului.

Lucrarea este realizată de doi profesionişti ai dreptului, tată şi fiu: Mircea N. Costin este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Boliay şi Călin M. Costin – conf. univ. dr. la aceeaşi instituţie.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1161 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.