Delicii in otet, ulei si alcool - Eva Aufreiter

DESCRIERE
Cartea autorului Eva Aufreiter „Delicii in otet, ulei si alcool - Eva Aufreiter" de la editura M. A. S. T.
Atunci când conservăm fructe, legume, brânză sau peşte trebuie să acordăm mare importanţă savorii şi aromelor preparatelor. Acestea se obţin prin diferite combinaţii de gusturi, care se ating prin amestecul de condimente, conservanţi precum oţet, ulei, alcool, sare şi zahăr. Pe lângă numeroase reţete, în carte veţi găsi şi imagini în care sunt prezentate etapele de pregătire ale unor preparate.
Din conţinut:
Ulei pentru Wok
Peşte marinat
Prunein vin rosu
Sparanghel murat
Lărnârin saramură
Condimente pentru supă
Roşii umplute cu brânză
Brânză de oaie marinată cu bacon
Lămâi în vodcă
Renglotein miere
Pesto cu leurdă
Autori: Eva Aufreiter, Bernadette Baumgartner, Birgit Hauer, Chistine Mahringer - Edere, Anna Obermayr
Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 154
Format: 13x20









OPINIA CITITORILOR