Comunicare in Limba Romana, pentru clasa I. Standard. Partea I

Comunicare in Limba Romana, pentru clasa I. Standard. Partea I
-22,9%
Preț: 7,32 lei
9,50 lei (-22,95%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Teste grila

DESCRIERE

Lucrarea Comunicare in limba romana este elaborata conform noii programe aprobate de Ministerul Educatiei Nationale prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013. Continuturile sunt realizate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, in conformitate cu cerintele standard ale programei scolare. Lucrarea contine modele de teste de evaluare initiala, stadiala si finala, si ofera sugestii metodologice atractive, astfel incat sa faca posibila invatarea individualizata. De asemenea sunt marcate parti care intra obligatoriu in portofoliul elevului si in portofoliul profesorului.

Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, semnat de profesor si continand stampila scolii, care se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.Autori: BERECHET, Daniela; BERECHET, Florian; COSTACHE, Lidia; TITA, Jeana
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 80

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1158 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.