Chemarea lui Kalangu - Mihai Preda

Chemarea lui Kalangu - Mihai Preda
PRP: 7,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 4,90 lei
Diferență: 2,10 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

Am gasit in „Chemarea lui Kalangu”, cu placuta surprindere, un condei bine definit si o literatura exotica si fictionala, dar bine documentata, acolo unde este cazul. Bun zamislitor de personaje si de imagini plastice, Mihai Preda ne propune trei nuvele cu spirit pozitiv, transpunandu-ne, pe rand, in Congo, in timpul rascoalelor bastinasilor africani impotriva tiranului rege belgian Leopold al II-lea, in mai cruda scriere „Chemarea lui Kalangu”, in China, sub semnul Dinastiei de Jad, in aproape romantica „Raza de luna” si intr-o Rusie cuprinsa de un magic realism contemporan, in „Padurea de tungsten”.
Numitorul comun al diferitelor epoci si natii descrise de autor consta in capacitatea de a fi deosebit de atent la detalii. Detaliile reusite fac farmecul oricarei perceptii personale a evenimentelor povestite si sporesc impresia de autenticitate, iar ele sunt exact in cantitatea si calitatea necesare pentru a crea tabloul actiunii in curs.
Mihai Preda dovedeste un vadit talent nativ de narator si il recomand oricarui cititor dornic de istorii care ar putea sa fi fost sau sa fie candva, in orice trecut, prezent sau viitor imaginat, trairi reale.

Issabela Cotelin

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2592 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.