Carmen Ivanov, Manual de dictie - Sase sasi in sase saci

Carmen Ivanov, Manual de dictie - Sase sasi in sase saci
-10%
Preț: 72,00 lei
80,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Curs

DESCRIERE

Manualul de dictie„Sase sasi in sase saci” va ofera cele mai bune si cele mai noi metode de exersare a elementelor dictiei: volumul vocii, ritm, pronuntie, tonalitate, respiratie si dificultati de articulatie, adaptate la cerintele actuale ale pietei.

Totodata, in manualul de dictie Sase sasi in sase saci, veti descoperi cea mai vasta culegere de exercitii cu peste 300 de aplicatii practice.

Intr-o lume a comunicarii calitatea vorbirii devine deosebit de importanta. Calitatea vorbirii consta in claritatea sunetelor, corectitudinea pronuntiei si cursivitate. Pentru foarte multe persoane calitatea vorbirii este un aspect deosebit de important in profesia practicata. Tu cat investesti in imaginea ta?

Manualul de dictie Sase sasi in sase saci este singura carte de dictie disponibila astazi pe piata. Cartea va ofera cele mai bune si cele mai noi metode de exersare a elementelor dictiei: volumul vocii, ritm, pronuntie, tonalitate, respiratie si dificultati de articulatie, adaptate la cerintele actuale ale pietei. Totodata, in manualul de dictie Sase sasi in sase saci, veti descoperi cea mai vasta culegere de exercitii cu peste 300 de aplicatii practice. Cartea se adreseaza oamenilor pentru care vorbirea in public reprezinta o meserie: prezentatori radio-tv, reporteri, voice-overi, avocati, politicieni, purtatori de cuvant, oameni de P. R., etc. Si cei care au defecte de vorbire pot folosi aceasta carte pentru ca aici vor gasi solutiile pentru rezolvarea acestor particularitati de rostire.
Cartea“Sase sasi in sase saci” de Carmen Ivanov este rezultatul a multe experiente pe care autoarea le-a avut in domeniul radio si TV, dar mai ales in domeniul cursurilor de dictie pe care le-a sustinut. Lucrarea de fata cuprinde o parte teoretica in care sunt explicate informatii ce tin de aparatul fonator si de comunicare si o parte practica in care se gasesc o multime de exercitii pentru corectarea si imbunatatirea diferitelor greutati in pronuntie. Cartea imbina perfect teoria si practica fiind de un real ajutor pentru toti aceia care vor sa-si imbunatateasca discursul!

Varsta recomandata - de la 12 ani
Format: 200 x 130 mm
Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 272

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.