Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat 2019. Editia a IV-a, revazuta si adaugita

Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat 2019. Editia a IV-a, revazuta si adaugita
-15%
Preț: 50,15 lei
59,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2019
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat 2019. Editia a IV-a de le editura Universul Juridic.

Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat (peste 2000 de teste-grila; legislatie actualizata) sunt concepute, avand la baza bibliografia existenta in tematica de promovare, atat a examenelor de licența, cat și a altor examene sau concursuri pentru ocuparea unor funcții juridice din cadrul sistemului judiciar. Lucrarea cuprinde peste 2000 de teste din materia dreptului civil, disciplina cu un volum mare de informații și reguli, dar fara de care nu se poate realiza formarea profesionala a viitorilor juriști.

Lucrarea nu este conceputa cu pretenția epuizarii testelor-grila care pot fi formulate din problematica existenta, dar reprezinta o incercare a noastra de a veni in sprijinul celor care doresc sa imbrațișeze una dintre profesiile juridice, pe care absolvirea studiilor universitare de drept o confera. Cele peste 2000 de teste-grila din materia dreptului civil au la baza noile reglementari cuprinse in Codul civil și in legislația cu incidența in domeniu.

Ideea revizuirii, in conformitate cu noua legislație in domeniu, a adaugirii și completarii acestor teste-grila a fost ca, in masura in care este posibil, lucrarea sa constituie un instrument util de lucru pentru toți studenții și absolvenții facultaților de drept și sa reprezinte un ajutor semnificativ pentru promovarea examenelor pe care le vor susține, in vederea imbrațișarii unei cariere juridice de succes.

 
  • Numar pagini: 304
  • Anul aparitiei: 2019

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1108 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.