Pregatirea pentru nastere. 9 luni cu Dumnezeu

Pregatirea pentru nastere. 9 luni cu Dumnezeu
-10%
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 86
Format: 13x20
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cartea autorului Landon Eline „Pregatirea pentru nastere. 9 luni cu Dumnezeu" de la editura DOXOLOGIA

Pe cand eram insarcinata cu primul copil, am fost foarte surprinsa de multimea pregatirilor existente in vederea nasterii. Insa, cu toate aceste pregatiri, se pare ca de multe ori lipseste ceea ce ar trebui sa ne pregateasca pentru prezenta sfanta a unei noi fiinte in interiorul nostru, adica primirea duhovniceasca a unui copil. Primind viata in interiorul nostru, participam, de fapt, la lucrarea de creatie bineplacuta lui Dumnezeu.

Zamislirea unei noi fiinte este o taina sfanta, iar pregatirea in acest sens, prin me-ditatia asupra textelor scripturistice si prin rugaciune, o consider esentiala.


In aceasta carte, va propun spre meditatie diferite pasaje scripturistice referitoare la zamislirea unui prunc, la prezenta acestuia, timp de noua luni, in pantecele nostru, si apoi la venirea lui printre noi. Veti gasi, la fiecare capitol, o anumita tema legata de perioada de sarcina, precum si...

mai mult

Pe cand eram insarcinata cu primul copil, am fost foarte surprinsa de multimea pregatirilor existente in vederea nasterii. Insa, cu toate aceste pregatiri, se pare ca de multe ori lipseste ceea ce ar trebui sa ne pregateasca pentru prezenta sfanta a unei noi fiinte in interiorul nostru, adica primirea duhovniceasca a unui copil. Primind viata in interiorul nostru, participam, de fapt, la lucrarea de creatie bineplacuta lui Dumnezeu. Zamislirea unei noi fiinte este o taina sfanta, iar pregatirea in acest sens, prin me-ditatia asupra textelor scripturistice si prin rugaciune, o consider esentiala.
In aceasta carte, va propun spre meditatie diferite pasaje scripturistice referitoare la zamislirea unui prunc, la prezenta acestuia, timp de noua luni, in pantecele nostru, si apoi la venirea lui printre noi. Veti gasi, la fiecare capitol, o anumita tema legata de perioada de sarcina, precum si un text scripturistic, o reflectie asupra acestuia, o incurajare de a primi aceasta reflectie si o rugaciune.
Aceasta carte se citeste luna dupa luna; ea nu a fost gandita sa fie citita dintr-odata. Este nevoie sa ne oferim timpul necesar pentru a trai aceasta taina in mod deplin si treptat.
Luna dupa luna, sa-L rugam pe Domnul sa ne pregateasca pentru primirea vietii, prezente deja, sau care se va zamisli in noi.

ISBN: -978-606-666-838-

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.1033 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.