Matematica pentru clasa a III-a. Semestrul al II-lea de Tudora Pitila

Matematica pentru clasa a III-a. Semestrul al II-lea de Tudora Pitila
-8%
Preț: 12,88 lei
14,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2018
Pagini: 80
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Cartea autorului Tudora Pitila „Matematica pentru clasa a III-a. Semestrul al II-lea de Tudora Pitila" de la editura ART GRUP EDUCATIONAL

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr.3022 din 08. 01.2018 si se regaseste la pozitia nr. 290 din anexa Ordinului.


Lucrare in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Matematica (clasele a lll-a - a IV-a), aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei si Cercetarii Stiintifice nr. 5003/02. 12.2014

Avizat de M. E. N. pe data de 5 ianuarie 2018

Lucrarea de fata reprezinta un instrument de lucru pentru aprofundarea continuturilor din programa scolara in vigoare.
Fiecare unitate de invatare presupune o componenta de predare-invatare, cu secvente teoretice, reguli, definitii etc., si una de recapitulare-evaluare, cu o varietate de aplicatii, ceea ce permite utilizarea atat la orele de curs, cand este necesara suplimentarea activitatilor, cat si acasa sau la after-school, pentru consolidarea celor invatate. in cadrul fiecarei unitati, continuturile din cele patru domenii propuse de programa sunt integrate intr-o maniera care permite constientizarea relatiilor intradisciplinare.


Autori: Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu
ISBN: 9786068954738

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1125 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.