Lumea sufletelor (carte album)
44,10 lei
49,00 lei (-10%)

Lumea sufletelor (carte album)

Lumea sufletelor (carte album)
-10%
Preț: 44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Ilustratia si textul acestei carti demonstreaza existenta fundamentala - in jurul nostru, peste tot - a unei"alte realitati"! Prea putin inteleasa, acaesta determina totusi, in mod profund, viata tuturor oamenilor de pe intreaga planeta. In sine, aceasta"Realitate a Invizibilului" ste superioara, fiind cu mult mai ampla si chiar mai potenta energetic decat"realitatea noatra a Vizibilului" - care, in fapt, este cuprinsa si larg invaluita de cadrul mult mai extins al"nevazutului". Intelegand la inalt nivel conceptual sensul fizic al acestei"cuprinderi" - sau"infasurari", cum o denumea savantul fizician englez David Bohm, concluzia sa era intru totul semnificativa:
   "Realitatea cea mai comprehensiva, mai adanca si mai launtrica, nu este nici mintea, nici trupul, ci este de o alta dimensiune mai inalta, care este fundamentul lor comun si a carei natura este dincolo de ambele".
    Una dintre cele mai socante, dintre cele mai tulburatoare demonstratii a superioritatii prin cunoastere mult mai avansata si prin folosirea altor energii care au o"natura dincolo de mintea si trupul nostru", a fost oferita in mod straniu, la Barsov, de fiinte venite din spatiu - dintr-o"a treia realitate" si mai cuprinzatoare! Inregistrarea fotografica a"demonstratiei" este probabil un document-unicat la nivelul intregii lumi!

…din timpuri arhaice, la toate comunitatile de oameni raspanditi in diferite parti ale lumii, s-au cristalizat si s-au tot transmis, generatie dupa generatie, de-a lungul zecilor de milenii, anumite cunoasteri fundamentale aparent foarte stranii: acestea se refereau in special la lumi invizibile coexistente cu lumea intrupatilor, intre ambele lumi existand, repetat, anumite interferente si chiar legaturi magice, profund impresionante.

Fondul lor real fiind demonstrat mereu in diferite moduri, faptele respective asociate cu descrieri mitizate au devenit treptat credinte fundamentale ale intregii omeniri.

Erau stranii— si sunt inca asa chiar si in zilele noastre pentru multi dintre noi -, intrucat erau obtinute, pe de o parte, prin unele„revelatii" oferite in timpuri stravechi de fiinte care, coborand din ceruri, demonstrau atat o intelepciune foarte inalta, cat si puteri miraculoase.

Pe de alta parte, cunoasterile de acest fel— adesea tulburatoare—, erau oferite semenilor de anumiti oameni - samanii, care, avand nativ si dezvoltandu-si treptat anumite capacitati extrasenzoriale, percepeau in invizibil si chiar intrau in variate comunicari cu sufletele celor decedati, ramase in continuare sa vietuiasca in mediul apropiat solului terestru.

Pe parcursul mileniilor, unii oameni care isi descopereau asemenea capacitati se asociau pentru a se completa reciproc in aflarea„tainelor din invizibil", insistand sa-si extinda tot mai mult cunoasterile respective.

Asemenea asocieri se efectuau in special in cadrul marilor temple, in care astfel de„slujitori" dotati cu perceptii in invizibil erau selectati si onorati ca avand un rang superior.

In timp, la nivelul antichitatii, se ajunsese ca la popoarele mai dezvoltate sa se structureze o extinsa cunoastere initiatica cu aspecte scientizate - devenita de-a lungul veacurilor o reala Stiinta spirituala…


CUPRINS:

Capitolul I
OAMENII TREBUIE SA STIE!   

Cunoasteri stravechi
Si totusi exista o calitate superioara!
Fotografii din„Lumea de Dincolo"

Capitolul II
CE ESTE SUFLETUL?

Anticii cunosteau structura complexa a Sufletului
Infuzii din gandirea orientala
Confirmari moderne intru totul obiective

Capitolul III
STRANIILE FENOMENE DIN INVIZIBIL

Ectoplasmie si fantome
„Forme-gand" si„plecari din trup"
Fantoma violeta

Capitolul IV
FIINTE DIN SPATIU SI PORTALURI GALACTICE

Anularea Spatiului si a Timpului
Marele val al„Vizitatorilor din Spatiu"
Multiple„realitati infasuratoare"!


Anul aparitiei: 2013
Format: 16x23 cm
Nr. pagini: 172 pag
75 pagini color

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1137 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.