Kombucha. Plante medicinale care pot fi folosite pentru ceaiul de Kombucha

PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,70 lei
Diferență: 6,30 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Cultura de Kombucha reprezintă simultan un proces alimentar şi o manieră de relaxare, la fel ca gătitul. Diferenţa constă în faptul că există posibilităţi diferite de a cultiva Kombucha.

Am structurat această carte în trei părţi. În prima parte, ofer informaţii generale legate de cultura de Kombucha, iar cea de-a doua parte prezint ceaiurile medicinale pe care le puteţi folosi pentru această cultură. Veţi găsi în această secţiune o listă de boli şi principalele plante medicinale pe care le puteţi folosi ca tratament pentru acestea. Se recomandă schimbarea amestecurilor de plante după câteva săptămâni, pentru a-i oferi organismului un stimulent diferit, astfel încât efectele benefice să fie amplificate, iar efectele secundare negative să fie evitate.

În cea de-a treia parte a cărţii voi prezenta în detaliu efectele negative ale diferitelor plante medicinale. Toate plantele prezentate în această carte sunt considerate de regulă absolut sigure, dar luate în doze foarte mari sau pe perioade prelungite de timp pot căpăta efecte adverse.

Kombucha a fost folosită de mulţi oameni de-a lungul timpului ca aliment hrănitor şi remediu vindecător. Amestecarea ceaiurilor din plante medicinale cu ceaiul negru obişnuit conduce la obţinerea unei băuturi care conţine proprietăţile tuturor ceaiurilor folosite. În funcţie de combinaţie, acestea se pot potenţa reciproc, sau dimpotrivă, se pot anihila. Gustul diferitelor combinaţii se amplifică de asemenea. De aceea, putem vorbi de mii de varietăţi de Kombucha, cu gusturi şi efecte vindecătoare diferite.

CUPRINS
Recomandare
Introducere
Kombucha
Fermentarea acidului lactic
PH-ul ceaiului de Kombucha
Cum vã puteţi fermenta propria culturã de Kombucha – reţeta de bazã
Temperatura idealã pentru fermentare
Cele mai potrivite recipiente pentru cultura de Kombucha
Procesul continuu de fermentare
Probleme care pot apãrea în timpul fermentãrii culturii de Kombucha
Transformarea zahãrului în Kombucha
Oţetul de Kombucha
Ce cantitãţi trebuie bãute
Are Kombucha efecte secundare?
Ceaiuri din plante medicinale
Calitatea ceaiului!
Au ceaiurile din plante medicinale efecte secundare negative?
Când trebuie luate ceaiuri din plante medicinale?
Ceaiul obişnuit
Ceaiuri din plante medicinale
Amestecarea diferitelor ceaiuri din plante medicinale
Ceaiuri pentru un gust foarte bun
Ceaiuri pentru o senzaţie generalã de bunãstare Şi pentru curãţarea sângelui
Boli şi tratamente cu ajutorul plantelor medicinale
Avertisment în privinþa folosirii acestor plante medicinale
Lista plantelor recomandate în aceastã carte
Explicarea termenilor
Prostii vehiculate în legãturã cu Kombucha
Comentarii lipsite de suport ştiinþific
Zvonuri stupide
Cercetãri ştiinþifice legate de Kombucha
Epilog. Efectul Placebo
Indexul bolilor ce pot fi ameliorate cu ajutorul plantelor medicinale si al Kombucha

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2061 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.