Cleopatra Mihailescu - Matematica si explorarea mediului. 1, 2, 3... start! Clasa pregatitoare, semestrul I (Editie 2018)

Cleopatra Mihailescu - Matematica si explorarea mediului. 1, 2, 3... start! Clasa pregatitoare, semestrul I (Editie 2018)
-8%
Preț: 12,88 lei
14,00 lei (-8%)
Disponibilitate: IN STOC
Timp procesare: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2018
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3530 din 04. 04. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 37 din anexa Ordinului.


Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Matematica si explorarea mediului, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3418 din 19. 03. 2013.

 Lucrarea de fata este un instrument de lucru recomandat atat pentru formarea competentelor, cat si pentru aprofundarea continuturilor prevazute de programa. Poate fi utilizata la orele de curs, cand este necesara suplimentarea activitatilor, sau acasa, pentru consolidarea celor invatate.
Prin imaginile simpatice si spatiile de rezolvare generoase, caietul este potrivit pentru a asigura o tranzitie optima de la activitatile specifice etapei prescolare la cerintele clasei pregatitoare.
Lucrarea cuprinde fise de lucru cu sarcini concepute gradat, asigurand, prin itemi de o mare diversitate, premisele dezvoltarii si aprofundarii achizitiilor dobandite.
De asemenea, este prevazuta cu fise evaluare initiala si de recapitulare.


Autor: Camelia Coman, Cleopatra Mihailescu, Crinela Grigorescu, Tudora Pitila
Anul aparitiei: 2018
Format: 20X27 cm
Nr. pagini: 56

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1551 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.