Bazele Restauratiei

PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor: Viorica Dorin
Editura: AKADEMOS ART
Anul publicării: 2012
Categoria: Gastronomie
DESCRIERE
Cartea,, Bazele Restauratiei" este un ghid recomandat elevilor, studentilor, comerciantilor si consumatorilor.
Cuprins
1. Preluarea materiilor prime de la gestionarul magaziei
1. 1. Materiile prime din gestiunea magaziei
1. 2. Documente specifice: bon de consum colectiv, nota de intrare receptie
2. Prelucrarea primara a materiilor prime si awdliare din unitatile de alimentatie publica
2. 1. Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare
2. 2. Verificarea calitatii materiilor prime si auxiliare de origine vegetala
2. 3. Mobilierul tehnologic din unitatile de alimentatie publica
3. Verificarea organoleptica a calitatii produselor
3. 1. Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine vegetala
3. 2. Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine animala
4. Normele de calitate ale produselor si serviciilor
4. 1. Reglementari legislative privind calitatea produselor si serviciilor
4. 2. Asigurarea si controlul calitatii produselor si serviciilor
4. 3. Sisteme de asigurare a calitatii produselor si serviciilor la nivel de intreprindere si la nivel national
4. 4. Standardele de calitate privind produsele si serviciile
4. 5. Conformitatea produselor cu documentatia tehnica
5. Crearea ambientului pentru primirea consumatorilor
5. 1. Dotarea cu mobilier adecvat, iluminare, decorare si intimizare a salii de servire
5. 2. Igienizarea salii de servire
6. Efectuarea mise-en-place-ului
6. 1. Obiectele de inventar necesare efectuarii mise-en-place-ului
6. 2. Realizarea mise-en-place-ului
Autori: Viorica Dorin, Mariana Manole, Ana Vulcan, Steliana Nicorici
Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 208
Cuprins
1. Preluarea materiilor prime de la gestionarul magaziei
1. 1. Materiile prime din gestiunea magaziei
1. 2. Documente specifice: bon de consum colectiv, nota de intrare receptie
2. Prelucrarea primara a materiilor prime si awdliare din unitatile de alimentatie publica
2. 1. Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare
2. 2. Verificarea calitatii materiilor prime si auxiliare de origine vegetala
2. 3. Mobilierul tehnologic din unitatile de alimentatie publica
3. Verificarea organoleptica a calitatii produselor
3. 1. Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine vegetala
3. 2. Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine animala
4. Normele de calitate ale produselor si serviciilor
4. 1. Reglementari legislative privind calitatea produselor si serviciilor
4. 2. Asigurarea si controlul calitatii produselor si serviciilor
4. 3. Sisteme de asigurare a calitatii produselor si serviciilor la nivel de intreprindere si la nivel national
4. 4. Standardele de calitate privind produsele si serviciile
4. 5. Conformitatea produselor cu documentatia tehnica
5. Crearea ambientului pentru primirea consumatorilor
5. 1. Dotarea cu mobilier adecvat, iluminare, decorare si intimizare a salii de servire
5. 2. Igienizarea salii de servire
6. Efectuarea mise-en-place-ului
6. 1. Obiectele de inventar necesare efectuarii mise-en-place-ului
6. 2. Realizarea mise-en-place-ului
Autori: Viorica Dorin, Mariana Manole, Ana Vulcan, Steliana Nicorici
Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 208
OPINIA CITITORILOR