Alimentele biologice umane, volumul 2. Glucidele, protidele si lipidele care ne sunt permise si ce probleme pun acestea

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Pierre Valentin Marchesseau
Editura: SENS
Anul publicării: 2019
Categoria: Gastronomie
DESCRIERE
„Gratie focului, am reusit sa facem „mancabile” alimente care, in mod normal, nu ne erau destinate. Aceste alimente anti-specifice si denaturate, care sunt cerealele si carnurile animale, sunt otravuri lente pentru noi, ele ne perturba metabolismul si ne viciaza umorile…
…Adversarul nostru cel mai de temut a fost si ramane omnivorismul omenesc, falsa teorie stiintifica, inventata in intregime pentru a servi anumite interese economice si a impinge constiintele in eroare, a le manipula si teleghida in scopuri straine omului (considerat ca fiind un mijloc, si nu un scop).” – P. V. Marchesseau
Anul aparitiei: 2019
Nr. pagini: 82 pagini
Tip coperta: necartonata
OPINIA CITITORILOR