Agenda Medicala. Editia 2021, imbunatatita si adaugita

PRP: 99,75 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 87,78 lei
Diferență: 11,97 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Agenda Medicala 2021 cuprinde:

Ce va ofera Agenda Medicala.

Ghid de utilizare a Agendei Medicale.
Lista prescurtari.
Indexul medicamentelor pe grupe de afectiuni si actiune terapeutica.
Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI.
Combinatii. Diverse.
Preparate si substituenti de sange.
Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori).
Produse pentru dializa.
Produse radiofarmaceutice.
Adrese si telefoane utile – Producatori si reprezentante ale firmelor straine de medicamente.
Index general.

Ca in fiecare an, aparitia Agendei medicale este un eveniment editorial mult asteptat. Ultima editie, 2021, imbunatatita si adaugita, cuprinde reactualizari privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania, inregistrate si evidentiate cu denumirile comerciale (DC), precum si monografiile aferente la denumirea comuna internationala corespunzatoare (DCI). S-au pastrat aceleasi sectiuni de baza (indexul medicamentelor pe grupe de afectiuni si actiune terapeutica, monografii ale medicamentelor ordonate alfabetic dupa DCI, apoi combinatii, diverse, preparate si substituenti de sange, produse biologice de uz uman, produse de dializa) la care s-a adaugat o sectiune noua – produse radiofarmaceutice –, prezentate cu datele esentiale necesare informarii rapide asupra oricarui medicament; producatori si reprezentante ale firmelor straine de medicamente, cu adrese si telefoane utile; index general.

 

Cuprins: 

 

Ce va ofera Agenda Medicala. Ghid de utilizare a Agendei Medicale. Lista prescurtari. Indexul medicamentelor pe grupe de afectiuni si actiune terapeutica. Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI. Combinatii. Diverse. Preparate si substituenti de sange. Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori). Produse pentru dializa. Produse radiofarmaceutice. Adrese si telefoane utile – Producatori si reprezentante ale firmelor straine de medicamente. Index general.

 

Adresabilitate: Medici de toate specialitatile, farmacisti, farmacologi, medici rezidenti si studenti in medicina si farmacie, publicul larg.

 

 

Anul aparitiei 2021

Numar pagini 1160

Tipul copertii Legata

Formatul cartii 16/54x84

 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1993 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.