La Goulue Danseaza Cu Chocolat

PRP: 24,99 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,24 lei
Diferență: 3,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

  •  
Un detectiv particular, David Clementi, de la Agentia Lazau, e angajat sa recupereze planurile ultrasecrete ale unui inginer dupa ce un avion furat in scopul unei evadari s-a prabusit.

In acest roman cu titlu-tribut, adus litografi ei lui Toulouse-Lautrec – Moulin Rouge, La Goulue, ne vom reintalni cu deja faimosul David Clementi, angajat al Agentiei Lazau. Paul Delun nu va intarzia nici el sa-si faca aparitia, insotit de nelipsitul sau caine-lup. Actiunea se va invarti in jurul unor planuri ultrasecrete, dorite atat de politia romana, cat si de
statul german. Starul romanului va fi , insa, restaurantul New-York, in care dansatoarea principala a unui numar de balet, supranumita La Goulue, va dansa cu partenerul ei, Chocolat.

Leonida Neamtu s-a nascut in 1934, la Soroca (azi, Republica Moldova). In 1940, odata cu ocuparea Basarabiei, familia se refugiaza in Maramures, locuind in Viseu, apoi in Sighet. Dupa studiile liceale, urmeaza cursurile Facultatii de Filologie a universitatii clujene. Debuteaza, in 1952, cu un volum de poezii, in Almanahul literar, revista coordonata de poetul A.E. Baconsky. Incepand cu anul 1964 incepe sa publice exclusiv romane. Devine redactor la Almanahul literar (care isi va schimba numele in Steaua) si membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. Se stinge din viata pe 25 octombrie 1991, la Cluj-Napoca, lasand in urma peste treizeci de volume publicate si cateva manuscrise. Leonida Neamtu este un scriitor care scapa oricarui tip de incadrare literara. A abordat genuri ca romanul SF sau de aventuri si a trecut, fi reste, si prin cel politist, integrand insa, in toate, umorul negru, absurd si referintele culturale.
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1196 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.