Carte de bucate de la manastirile din Grecia, insotita de cateva file de Pateric - Paola Psarrou

PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,50 lei
Diferență: 3,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 304
Categoria: Gastronomie

Exprimă-ţi opinia!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Cartea autorului Paola Psarrou „Carte de bucate de la manastirile din Grecia, insotita de cateva file de Pateric - Paola Psarrou" de la editura SOPHIA

„... Un excelent indrumator in arta culinara: putine ingrediente, un proces simplu, un rezultat plin de gusturi imbietoare, amintind de Orient, dar atingand totodata uzantele mesei occidentale si rezumand intreaga gama a bucatariei grecesti. Bogatia retetelor, in pofida lipsei totale a carnii, este impresionanta. Cele mai multe sunt adevarate poeme din doua, trei sau patru ingrediente. (…)

Autoarea, printr-o scriitura bine condimentata si atent cantarita, intretinand un dialog rafinat intre arta culinara si teologie, il captiveaza pe cititor.

Aceasta carte am putea spune ca este o lectura imbatatoare care de abia asteapta sa fie gustata.”
(Dimitrios Rousounelis,

O arca a gusturilor culinare din bucataria manastirilor chinoviale)

„In ultimele decenii, oamenii de stiinta au studiat dieta mediteraneana si au constatat ca un regim alimentar cu multi carbohidrati, sarac in proteine, bogat in uleiuri de masline si de peste, care abunda in legume proaspete si fructe, contribuie si favorizeaza o viata lunga, fiindca reduce riscul anumitor tipuri de cancer si al afectiunilor cardiace (…). Bucataria mediteraneana inseamna sanatate si o viata traita cum se cuvine.”
(Carol Helstosky, Food Culture in the Mediterranean)

Nr. de pagini: 304
Anul aparitiei: 2017

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2989 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.