Unul

Unul
-20%
Preț: 21,44 lei
26,80 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 380
Format: 13 x 20
Categoria: Romane

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Unul - Richard Bach.

„Mi-am dat viaţa ca să devin cel care sunt acum. Oare a meritat?”

„Oare ne-am mai schimba dacă am şti ce ne aşteaptă dincolo de vălul timpului şi al spaţiului?”

„Este o biografie? O fantezie? O lucrare de metafizică? O ficţiune? O nonficţiune? O carte de autoperfecţionare? Un roman filosofic? Când citeşti o carte scrisă de Richard Bach, totul devine posibil... Veţi găsi aici momente sublime de proză descriptivă, dar şi numeroase argumente filosofice care vi se vor părea cu siguranţă provocatoare.”
# Salt Lake Tribune

„Romanul Unul ne prezintă mai multe întrebări provocatoare: cum ar fi să te întâlneşti cu tine însuţi într-o ipostază mai vârstnică sau mai tânără? Cum s-ar fi schimbat viaţa ta dacă ai fi făcut alte alegeri, de pildă dacă ai fi divorţat de soţie sau dacă te-ai fi născut într-un alt loc şi într-un alt timp?... Luându-şi drept ghizi iubirea şi speranţa şi alegând drept destinaţie «semnificaţia cea mai profundă», diferiţii Bach ajung în locuri şi în momente diferite ale istoriei, unde intră în legătură cu eurile lor alternative.”
The New York Times Book Review

„Unul este o carte provocatoare... care oferă răspunsuri minunate, capabile să trezească speranţe.”
Indianapolis News

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1054 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.