Doctrina trinitara ca fundament misionar. Relatia Duhului Sfant cu Tatal si cu Fiul in teologia rasariteana si apuseana

Doctrina trinitara ca fundament misionar. Relatia Duhului Sfant cu Tatal si cu Fiul in teologia rasariteana si apuseana
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie

Vreau mai multe informații!

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
*
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Lucrarea reprezintă un deosebit interesşi este de mare actualitate, răspunzând unei necesităţi de mult simţiteîn teologia românească, umplând un golîn teologia românească, distingându-se printr-un remarcabil efort de a pătrundeşi sistematiza sensurileşi implicaţiile decisive ale unei învăţături-cheie din edificiul dogmaticşi viaţa Bisericii Ortodoxe. Tema abordată care priveşte Treimea imanentăşi iconomică se referă laînvăţătura creştină centrală, la relaţiile interpersonale treimiceşi implicaţiile doctrinareşi spirituale, teoreticeşi practice ale acestoraîn cosmologie, hristologie, ecleziologie,în viaţa Bisericiişiîn plan ecumenic-misionar.

13 x 20 cm
410 p

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.