Chimie. Exercitii si probleme pentru gimnaziu

Chimie. Exercitii si probleme pentru gimnaziu
PRP: 15,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 12,75 lei
Diferență: 2,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Chimie - exercitii si probleme pentru gimnaziu este un auxiliar didactic care se adreseaza elevilor de clasele a VII-a si a VIlI-a si constituie un instrument de lucru util atat la clasa, cat si la rezolvarea temelor, acasa.
Cartea este Impartita pe clase, notiunile fiind structurate In 17 capitole, iar la sfarsitul fiecarei clase exista un capitol cu probleme recapitulative:
• clasa a VII-a: Materie. Corp: Substanta. Proprietati. Fenomene fizice si chimice, Substante pure si amestecuri de substante, Solutii, Atom. Element chimic. Tabelul periodic al elementelor, Formule chimice. Calcule pe baza formulelor chimice, Probleme recapitulative pentru clasa a VII-a;
• clasa a VIII-a: Calcule pe baza ecuatiilor reactiilor chimice, Oxigenul, Carbonul, Ferul, Cuprul, Oxizii, Bazele, Acizii, Sarurile, Probleme recapitulative pentru clasa a VIII-a.
Itemii propusi sunt sistematizati dupa gradul de dificultate, fiecare capitol propunand variate tipuri de exercitii - completare, alegere multipla, adevarat sau fals, rebusuri, dar si probleme care necesita un calcul elaborat pentru rezolvare.

Nr. de pagini: 128
Anul aparitiei: 2014
Autori: Izabela Bejenariu, Lucretia Maria Papuc, Florica Popescu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0982 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.