Categorii de carte
Carti pentru premii scolare
oferta_premii_scolare.jpg
 
Ultimele ştiri
Cartea de bucate DIETA SOUTH BEACH. Un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos.
De ce sa-ti traiesti viata doar pe jumatate? Cum sa traim 150 de ani este un supliment pe care-l recomandam cu entuziasm la lista de carti esentiale din domeniul sanatatii...mai mult
Cartea Mama si Copilul a ajuns la editia a VI-a.
Top
Nu în ultimul rând...

Metode interactive de grup - ghid metodic

5.0 (1 review)
Metode interactive de grup  - ghid metodic
ISBN: (10) 973-8904-26
Editura: ARVES
Pagini: 425
Categoria: Carti diverse
35,00 lei
stoc epuizat

DESCRIERE

Metode interactive de grup - ghid metodic

Prezentare:

Invatarea, ca proces, este abordata diferit in psihologie si in stiintele educatiei. Una urmareste explicarea particularitatilor umane si mecanismul achizitionarii cunostintelor, iar alta se preocupa de identificarea metodologiilor care pot facilita producerea acestui proces.
Exista multe metode prin care copiii pot invata ori exersa concepte sau deprinderi. In acest sens, este foarte important demersul pe care educatoarea sau parintele il poate initia in directia stimularii interesului copilului pentru cunoastere, al interesului pentru a cauta informatia necesara si pentru a o utiliza in contexte variate, al interesului pentru rezolvarea de probleme etc., prin planificarea si organizarea unor activitati cu acest scop.
Lucrarea “Metode interactive de grup”, prezinta un set de metode active si o serie de exemple de jocuri si activitatii desfasurate de educatoare, cu intentia, declarata, a stimularii invatarii si dezvoltarii personale inca de la varstele timpurii.

OPINIA CITITORILOR

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Acum am facut cursul " Metode interactive de grup " . A fost o minune. Am fost incantata, merita sa luati si cartea pentru ca aveti ce studia , schimba atmosfera la grupa.E ceva deosebit, copiilor le place si mie de asemenea

Titluri de aceiaşi autori

Carti diverse - Cele mai vândute cărţi

Caută
Telefonul clientului
Telefonul clientului
Accesul clienţilor
Transport in Bucuresti
transport_gratuit1.jpg
Edituri
Top 10
Cărţi noi
Promoţii
Newsletter
ANPC
anpc_banner.jpg
Created in 0.227 sec
loader
Caut in catalog...
loader