Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN

Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 15,56 lei
18,30 lei (-14,97%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 5 - 6 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata completeaza seria auxiliarelor scolare de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII aparuta la Editura Niculescu, mizand pe aceeasi formula a parteneriatului elev-profesor, conditie a unui demers didactic complet si eficient.

Cartea cuprinde 40 de teste, elaborate in concordanta cu programele scolare asociate claselor V-VIII si cu programa pentru Evaluarea Nationala. Testelor li se asociaza sugestii pentru rezolvari complete, continutul si structurarea itemilor respectand formula subiectelor de examen.

Lucrarea constituie o excelenta modalitate de evaluare/autoevaluare, putand fi utilizata la simulari ale examenului scris, in pregatirea individuala sau de la clasa, dar si pentru pregatirea concursurilor sau olimpiadelor scolare.

Textele-suport variate, apartinand unor genuri si specii literare diverse, sugestiile de rezolvare complete, creative, fixeaza competentele-cheie in vederea sustinerii Evaluarii Nationale si contribuie la, jalonarea" unui parcurs riguros si totodata flexibil, adaptativ al elevului.


Autori: Cristian Ciocaniu, Alina Ene
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 235 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Categorii

Carti pentru premii scolare

oferta_premii_scolare.jpg

Transport in Bucuresti

transport_gratuit1.jpg

Edituri

Top 10

Cărţi noi

Promoţii

ANPC

anpc_banner.jpg
Created in 0.113 sec