Categorii de carte
Carti pentru premii scolare
oferta_premii_scolare.jpg
 
Ultimele ştiri
Cartea de bucate DIETA SOUTH BEACH. Un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos.
De ce sa-ti traiesti viata doar pe jumatate? Cum sa traim 150 de ani este un supliment pe care-l recomandam cu entuziasm la lista de carti esentiale din domeniul sanatatii...mai mult
Cartea Mama si Copilul a ajuns la editia a VI-a.
Top
Nu în ultimul rând...

Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN

Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN
-15%
Editura: NICULESCU
Anul publicării: 2013
16,15 lei
19,00 lei (-15%)
Oferta este valabilă până la 31.12.2015

DESCRIERE

Lucrarea de fata completeaza seria auxiliarelor scolare de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII aparuta la Editura Niculescu, mizand pe aceeasi formula a parteneriatului elev-profesor, conditie a unui demers didactic complet si eficient.

Cartea cuprinde 40 de teste, elaborate in concordanta cu programele scolare asociate claselor V-VIII si cu programa pentru Evaluarea Nationala. Testelor li se asociaza sugestii pentru rezolvari complete, continutul si structurarea itemilor respectand formula subiectelor de examen.

Lucrarea constituie o excelenta modalitate de evaluare/autoevaluare, putand fi utilizata la simulari ale examenului scris, in pregatirea individuala sau de la clasa, dar si pentru pregatirea concursurilor sau olimpiadelor scolare.

Textele-suport variate, apartinand unor genuri si specii literare diverse, sugestiile de rezolvare complete, creative, fixeaza competentele-cheie in vederea sustinerii Evaluarii Nationale si contribuie la ,jalonarea" unui parcurs riguros si totodata flexibil, adaptativ al elevului.


Autori: Cristian Ciocaniu, Alina Ene
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 235 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Limba si Literatura Romana. Evaluarea nationala, 40 de teste rezolvate dupa modelul MEN

OPINIA CITITORILOR

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiaşi autori

Cărţi noi - Evaluarea Nationala

Caută
Telefonul clientului
Telefonul clientului
Accesul clienţilor
Transport in Bucuresti
transport_gratuit1.jpg
Edituri
Top 10
Cărţi noi
Promoţii
Newsletter
ANPC
anpc_banner.jpg
Created in 0.236 sec
loader
Caut in catalog...
loader