.
 
Categorii de carte
Carti pentru premii scolare
oferta_premii_scolare.jpg
 
Ultimele ştiri
Cartea de bucate DIETA SOUTH BEACH. Un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos.
De ce sa-ti traiesti viata doar pe jumatate? Cum sa traim 150 de ani este un supliment pe care-l recomandam cu entuziasm la lista de carti esentiale din domeniul sanatatii...mai mult
Cartea Mama si Copilul a ajuns la editia a VI-a.
Top
Nu în ultimul rând...
 

Igiena alimentatiei

Igiena alimentatiei
-12%
Editura: MEDICALA
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preţ (cu tva): 55,60 lei 48,93 lei
Oferta este valabilă până la 31.12.2014
stoc epuizat

DESCRIERE

Igiena alimentatiei. Prezentare: Aceasta lucrare se adreseaza tuturor persoanelor interesate in insusirea atat a notiunilor teoretice privind nutritia si alimentul, cat si in ceea ce priveste mentinerea starii de sanatate si a unei alimentatii corecte. In prima parte a lucrarii sunt prezentate acele notiuni de baza privind asigurarea nevoilor energetice ale organismului, necesarul de trofine si rolul acestora in organism, iar in partea a doua, modul de alimentatie in vederea obtinerii unui regim alimentar echilibrat, precum si sugestii pentru alcatuirea unor regimuri alimentare in cadrul diverselor maladii. Partea a treia a lucrarii este dedicata prezentarii compozitiei diferitelor produse alimentare, specificand pentru fiecare grup de aliment si valoarea sa nutritiva. In continuare sunt trecute in revista metodele de conservare a alimentelor, adjuvantii alimentari si riscurile de imbolnavire ce pot aparea atunci cand nu sunt respectate regulile de igiena.

Cuprins: Partea I: Nutritie. Asigurarea nevoilor energetice ale organismului. Asigurarea alimentatiei rationale a omului sanatos. Produse alimentare ca factori de protectie in profilaxia si tratarea unor maladii. Partea a II-a: Dietoterapia. Nutritia enterala si parenterala. Partea a III-a: Compozitia alimentelor. Chimia sanitara a apei. Carnea si principalele produse din carne. Laptele si produsele lactate. Ouale. Grasimi alimentare. Produse alimentare derivate din cereale. Produse alimentare de natura vegetala. Produse alimentare dulci. Bauturi. Conservarea alimentelor. Adjuvanti alimentari. Toxiinfectiile alimentare. Anexa.

Adresabilitate: Studenti in medicina si farmacie, specialisti in chimie alimentara, publicul larg.

Nr. pagini: 512
Formatul cartii:
16/70x100

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza

Titluri de aceiaşi autori

Cărţi noi - Carti diverse

 
Caută
Telefonul clientului
Telefonul clientului
Accesul clienţilor
Transport in Bucuresti
transport_gratuit1.jpg
Edituri
Top 10
Cărţi noi
Promoţii
Newsletter
ANPC
anpc_banner.jpg
 
. .
s
Created in 0.208 sec
loader
Caut in catalog...
loader